Tiny Hand With Blue Heart

Linn Hagstedt

Hej!
 
Mitt namn är Linn Hagstedt, kallas mest Linn, Hagis och Klister på Berga.
Jag är född den 6e December 1999, så jag är yngst av oss som bloggar på denna blogg. Jag ska som övriga bloggmedlemar börja andra året på Berga NBG.
 
Jag har ridit sen 2003, men haft hästintresset och djurintresse sen jag var ännu mindre. Mamma red innan så antar det var en av faktorerna att jag började rida. Sen dess har jag fortsatt rida och har hitintills inte haft några planer på att lägga av med ridningen. Sen jag börjat rida har jag nog alltid haft intresse för hoppning och tävlat mest i hoppning, men även startat en del dressyr under mina år men har nog inte haft de bästa tävlingsnerverna för just dressyr då jag oftast blir superspänd i dressyren som ryttare och haft tendens att "slutar rida" väl inne på banan.
 
Men nu på senaste åren har mitt intresse för dressyr ökat men det är fortfarande hoppning jag vill tävla i, men enligt mig så måste dressyren funka för att hoppningen ska funka och därför rider jag väldigt mycket dressyr (nästan mer än jag hoppar men det har lönat sig).
 
Sen 2011 har jag haft flertalet egna hästar, mestadels ponnysar under dessa år. I dagsläget har jag en storhäst som heter Chaturanga, Chattis som hon kallas är ett sto född 2008 som jag ägt sen Juli 2015, så vi har snart varit tillsammans i ett år. Hon är till grunden en hopphäst men tycker dressyr är minst lika roligt så vi varierar väldigt mycket mellan grenarna! Tillsammans har vi startat 90 cm i hoppning (både extrent och internt) och LB i dressyr internt på Berga.
 
Mina mål:
Jag vill alltid utvecklas vidare, så det är nog det mål jag fast alltid kommer att ha men även att till i höst komma ut på mer tävlingar då de senaste åren i tävlingssammanhang stått stilla pga av skada hos mig efter avfall från tidigare ponnys jag haft tyvärr, och det för mig är ett mål att få in mer tävlingsrutin igen!
 
Utanför stallet är mina intressen att fotografera, design, resa utomlands och spendera tid med nära och kära!
Kram! / Linn
 
BILDER PÅ MIG & CHATURANGA